Make a splash this summer with 20% off on Bundle of 38+ Elementor WP Themes. Use code “SUNNY20” to unlock the deal.

Sun's out, savings on! Enjoy 25% OFF on all Premium WordPress Themes with code "SUNSHINE25"

Make a splash this summer with 20% off on Bundle of 38+ Elementor WP Themes. Use code “SUNNY20” to unlock the deal.

Sun's out, savings on! Enjoy 25% OFF on all Premium WordPress Themes with code "SUNSHINE25"

All Pages in My Theme Are Blank. This is Not my first website.

Home Forums WPElemento Themes All Pages in My Theme Are Blank. This is Not my first website.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #10618
    Lisa Woods
    Participant

    I am super confused. Every other website theme I have EVER purchased has a basic theme applied to each page. Just about all of my pages are absolutely blank. I might as well have gotten a free theme and created it from scratch. Please advise what the problem is. It is super frustrating.

    #10641
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent email regarding the issue, please check.

    Thanks

    #12727
    Michael Hearne
    Participant

    Hello,

    I just installed my theme, activated the key and installed on wordpress and I am running into the same issue. Could someone please help me with this issue as well?

    #12775
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent email regarding the issue, please check.

    #12833
    Roger Leuzinger
    Participant

    Hello

    After the installation of the theme and key, the whole website is blank. Looks like no import of the media files. Please help. Thank you

    #12839
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent the email regarding the issue, please check.

    #13325
    Irina Elan
    Participant

    I also have this issue and got no emails

    #13397
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent the email regarding your issue, please check.

    #13490
    Clara Kayser-Bril
    Participant

    Hi, exact same problem here. This seems to be a recurring issue, I’d suggest adding it to your Documentation / Troubleshooting page rather than wait for individual clients to come ask the question in the forum.
    Thank!
    Clara

    #13552
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent the email regarding the issue, please check.

    And thanks for the suggestion.

    #13740
    Lyndal Mcilwaine
    Participant

    adding my voice to this list. Also, have not received my activation code/license key via email

    #13795
    Developer
    Participant

    Hi,

    We have sent the license key to your email, please check your email id.

    #13891
    Karen Cook
    Participant

    Same uploaded and all went to white pages and errors

    #13914
    Developer
    Participant

    Hi,

    Please check your email to see our response to the query you submitted.

    #14643
    Sherry Tuma
    Participant

    I am having this same issue. Please help.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.
Cart

No products in the cart.

Translate »